Äntligen fredag :)

Tjohoo :) Äntligen fredag och ingenting planerat för kvällen. Jag ser verkligen fram emot en riktig filmkväll med mjukisbyxor och godis! Det ska korkas upp glöggflaskor och ätas pepparkakor och kanske lyssna lite på julmusik :)
Idag bjöd vi in min farmor och min faster Basia och hennes mamma på middag. Köttbullar och potatismos och sen äppelpaj till efterrätt. Det var mysigt att träffa dom igen :) Dom är så söta, när dom kom så sa dom att "tyvärr har vi ingenting med oss". Sen tar dom fram kakor och choklad ur sina väskor. Det slutade med att vi hade två stora paket med polska pepparkakor, 3 chokladkakor (tänk marabou) och ytterligare två paket med polska kakor. Så nä, dom hade ju tyvärr ingenting med sig :) Typiskt polskt eller typiskt farmor? :) Gulligt är det hur som helst!
Jag har hittat en ny sambo!! :) Jag är så glad att det löste sig. Var rädd ett tag där. Visste inte hur det skulle bli när Carro flyttar ut, om jag då också skulle tvingas lämna denna mysiga lägenhet. Nu är det klart att jag stannar!! Nice! Den nya sambon: En kille från tyskland, Christian heter han. Verkar vara en bra kille. Lätt att prata o diskutera med, ordentlig och rolig. Inte riktigt samma sak som att bo med Carro, men man kan inte få allt här i välden. Det blev bara ett halvår!
Imorgon blir det födelsedagsfirande. Matt fyller 21år och vi ska träffas allesammans på en pub för fördrinkar o sen gå ut och festa hela natten lång! Att fylla 21år är tydligen en stor dag i England. Så vi ska göra vårt bästa för att han ska få en oförglömlig fest!!
Så nu väntas film o gottis :) Ha en trevlig helg allihopa! Puss puss!
En bild från igår :) Bara för att liva upp bloggen och för att jag inte kan ta några egna bilder. Min kamera är sönder :(

Bästa helgen på länge!!

Den senaste veckan har varit plugg, plugg, plugg och för att jämna ut det nu i slutet, lite fest, fest och fest :) Så vad kunde inte vara bättre än att få besök av sina bästa vänner!! Petra och Sara kom ner och hälsade på och vi har haft det så mysigt! Fredagen började med att vi gick runt på stan och tittade på julmarknaden, drack varmt vin och åt piroger :) På kvällen blev det fest på en av mina favoritklubbar, Cien! (betyder skugga på polska) Stackarna blev lite trötta efter 3 då vi konstaterade att dom hade varit uppe i mer än 24 h utan vila. På lördagen tog vi nya tag och gick ut ur lägenheten redan kl 16. Haha.. Så trötta vi var! Tjejerna satsade på stort inför kvällen och gick och fick håret klippt och färgat. Dom blev så snygga så! Bilderna nedan är tagna från Base på lördagskvällen :)
På söndagen hade vi en riktig soft dag, började med pizza till frukost därefter tog vi bussen till park wodny (ett stort vattenland) där vi åkte vattenrutschkanor hela första timmen sen bubbelpool och bastu! Det var så himla kul!! Dagen avslutades med att gå och se New Moon på bio :) Nu åkte dom i morse och jag saknar dom redan!! Det var en underbar helg, tack så mycket mina små älsklingar!!

RSS 2.0